Călătoria într-o autorulotă de închiriat cu prietenul necuvântător

Dacă ai un cățel și nu dorești să apelezi mereu la prieteni sau rude pentru a avea grijă de el, avem o soluție pentru tine care mai mult ca sigur te va încânta. Această soluție se referă la faptul că există numeroase oferte de închirieri autorulote care îți oferă șansa te a te bucura de o vacanță alături de pretenul tău loial. Călătoria cu un cățel poate fi totuși o aventură, mai ales la început, așa că trebuie să știi câteva lucruri esențiale.Ca înainte de orice călătorie, trebuie să faci planuri, liste și să îți imaginezi cum vrei tu să fie aceasta și să iei în calcul și anumite aspecte iminente. Pentru o călătorie în afara țării, câinele tău are nevoie de pașaport, carnet de sănătate cu toate vaccinurile la zi și bineînțeles, o vizită la medicul veterinar înainte de a pleca la drum. Trebuie să te asiguri că acesta nu are probleme de sănătate majore și că se poate călători cu el în siguranță. Apoi, trebuie să achiziționezi (dacă nu ai deja una) o lesă specială pentru călătorii. Nimeni nu vrea să plece în vacanță și să își piardă animalul de companie, nu-i așa? Atenție la faptul că, odată porniți la drum după ce ai închiriat autorulota, cățelul va încerca să exploreze locuri noi și nu trebuie să fie lăsat nesupravegheat.

Cum îl acomodez în autorulote de inchiriat? 

Acest fapt depinde mult de personalitatea câinelui, dar și de pregătirea sa prealabilă, în sensul că la început trebuie adus în autorulotă cu niște recompense gustoase și jucăriile sale preferate. În general, câinele este un animal inteligent care se acomodează ușor în spații mici, așa că există șanse ca și al tău să facă acest lucru cu ușurință. Este de preferat să iei și o cușcă pentru el, dar și mâncare, boluri, pătuț, medicamente, saci de gunoi și actele sale de la veterinar.

Câinele nu trebuie hrănit excesiv de la începutul drumului cu autorulota de închiriat, dar trebuie să aibă în permanență la dispoziție apă proaspătă. Iar dacă afară sunt temperaturi ridicate, cu atât mai mult. De asemenea, îl poți lua cu tine în lesă atunci când faci plimbări în natură, iar astfel va avea posibilitatea să exploreze locuri noi pentru el. Există mulți proprietari de câini care închiriază autorulota și din dorința de a-și lua prietenii blănoși cu ei. Acest lucru nu este prea comod atunci când călătoriți cu mașina personală, mai ales din cauza spațiului prea mic. Dacă vă întrebați dacă puteți lua și alt animal cu voi, pisica, de exemplu, noi vă răspundem că da, însă va fi puțin mai dificil. Se iau în calcul aceleași aspecte ca în cazul călătoriei cu câinele, doar că pisica va fi probabil mai greu de ținut în autorulotă și  aceasta trebuie să fie acomodată mai din timp cu spațiile închise, cum sunt mașinile sau autorulotele de închiriat. Călătoria cu un animal de companie poate fi o aventură, dar cu siguranță una pe care nu o veți uita prea curând!

Călătoria într-o autorulotă de închiriat cu prietenul necuvântător
Call Now Button
Open chat