Autorulota de Inchiriat Perfecta pentru Vacantele cu Copiii!

Este binecunoscut faptul ca majoritatea familiilor se gandesc de doua ori inainte de a isi lua copiii intr-un concediu. Intr-adevar, copiii sunt o adevarata sursa de energie si bucurie, dar lucrurile se pot complica foarte rapid. Cu toate acestea, in cazul in care alegeti o vacanta cu o autorulota de inchiriat Happy Camper Holiday, situatia se va imbunatati semnificativ! In mod sigur, un astfel de concediu poate fi comparat cu o vacanta de vara petrecuta la bunici. Mereu in natura, descoperind peisaje si traind noi aventuri, vacantele cu autorulota de inchiriat vor ramane in sufletul copiilor, amintindu-si cu placere de escapadele in natura, impreuna cu familia. Happy Camper Holiday ofera autorulote de inchiriat echipate complet si proiectate special pentru ca micutii sa fie in permanenta in siguranta!

Mai mult decat atat, ambele modele de autorulote de inchiriat puse la dispozitie de compania noastra, sunt dotate cu echipamente de ultima generatie, pentru a satisface si cele mai exigente nevoi. Acestea dispun de 5, respectiv 6 locuri, internet, TV, spatiu de gatit, apa calda, etc. De asemenea, atat dumneavoastra, cat si familia veti fi in completa siguranta, deoarece toate autorulotele sunt prevazute cu: ABS, ESP, airbag-uri, cruise control si volan reglabil. Un aspect important consta in planificarea calatoriei cu cateva zile inainte, astfel incat locurile vizitate, dar si locurile de campare sa fie in concordanta cu nevoile copiilor dumneavoastra. Este recomandat ca pe parcursul calatoriei cu cei mici, sa campati doar in locuri amenajate, unde acestia sa se poata misca in voie si eventual, sa aiba un loc de joaca, special conceput pentru ei.

Autorulota de Inchiriat Potrivita in Orice Situatie

In ceea ce priveste organizarea vacantei cu autorulota de inchiriat, este bine sa aveti in vedere si inevitabilele zile ploioase. Pentru acestea, echipa noastra v-a pregatit acces gratuit la Netflix, la numeroase jocuri de societate, dar si la antena de satelit automata cu grila de programe Focusat. In acest fel, nu trebuie sa va mai faceti griji ca in zilele ploioase de vara, copiii dumneavoastra se vor plictisi. Pe de alta parte, pentru zilele insorite si calduroase, Happy Camper Holiday va pune la dispozitie, in mod gratuit, 2 biciclete, un set de camping pentru maxim 6 persoane, 2 scaunele pentru copii si toate consumabilele de care ati putea avea nevoie.

Aditional, puteti opta pentru suport 4 biciclete, 2 televizioare Smart si Sistem multimedia Android. Avand in vedere toate aceste dotari, sunteti asigurati in orice situatie, iar dumneavoastra va puteti bucura de timpul petrecut in familie. Cu autorulota de inchiriat din flota noastra, Happy Camper Holiday va garanteaza cea mai frumoasa vacanta, evitand haosul din aeroport si reducand costurile hoteliere. In plus, cei 4 pereti de acasa, nu vor fi inlocuiti cu o camera de hotel, ci cu natura care va va incanta la fiecare pas, cu infinitul cer instelat , si cu minunatele apusuri de soare in culori calde. Va invitam sa vizitati site-ul nostru pentru mai multe detalii despre conditiile generale de inchiriere si preturi. Nu uitati ca aveti 10% discount pentru sejururile mai mari de 10 zile!

Autorulota de Inchiriat Perfecta pentru Vacantele cu Copiii!
Etichetat pe:                        
Call Now Button
Open chat